Bilder

Bilder fra utstillingene.

Hålogalandkatten juli 2017

Opprigging ferdig dagen før, så det er bare å nyte freden tidlig på lørdagsmorgen ilag med Line og Cirkeline og Bakkebokattens, og Marie med Hearts fra Sissels Solstorms :)

Lillegutt NO*Lindviksmoen De Gea 4 mnd'er, rakk akkurat å bli gammel nok til utstilling :)

NO*Sjarmkatten Cirkeline er mer dreven i denna verden :) Line Andreassen m/Bakkebokattens håpe på siste CAC'et og champion-tittel denne helga :)

SE*Snow Buddies Dodge Shadow på sin første utstilling 14 mnd'er. Ikke helt fornøyd med pelsen på denne damen, men det får stå til denne gangen :)

Charms bror (N)Solstorms King of Hearts er også på sin første utstilling ilag med fôrvert Marie Wessel Wangen :)

(N)Solstorms Queen of Charm er også på sin første utstilling 10 mnd'er, ungdyr lørdag og åpen søndag :)

Årets dommerbord, Yan Roca Folch (FR), Britta Busse (DE), Raymond A. Sætre (NO), Karina Bjuran (NO), Jaana Jyrkinen (FI).

Charm takker og bukker for tildelt NOM :) Og mor var så stolt over skryt for pelskondisjonen.

NO*Lindviksmoen De Gea og Yan <3

Cirkeline fikk sitt CAC på lørdag og stilte i champion-klassen søndag. Og jaggu fikk hun sitt første CACIB også! Gratulerer Line med nok en flott utstillingshelg :)

Sånn skal det føles etterpå :) Vel hjemme i Strengelvåg forteller Cirkeline at hun nu er en diva med helt spesielle behov. Så det så!!!!

Charm's bror (N)Solstorms King of Hearts falt i like god smak hos dommer'ne. Han er en imponerende stor og flott kar allerede 10 mnd'er gammel, og det imponerte! Hearts stakk av med BIS'et lørdag, og Klubbkatt. Søndag var han også nominert men tapte i siste slaget. Helt utrulig flott start på utstillingskarrieren, og Sissel's fôrvert Marie Wessel Vangen er blitt akutt hekta :)

Kjempeartig helg i godt selskap! To søsken med fremadstormende karrierer og spennende avlsplaner :)

En kjempestor takk til Ida som hjalp til med både utstilling og loddsalg :) Vi er et godt team, mamsen og Ida <3 Love you!!!!

Hålogalandkatten juni 2016

Ishavskatten august 2015

Utstillingslokaler i Tromsø er det stor mangelvare på, pga allergi. Som eneste tilbyder, stillte Scandic Hotell opp med et lokale det gikk helt greitt å bruke. Det ble en intim og eksklusiv utstilling, og når man attpåtil kunne bo på hotellet, ble det en veldig praktisk og lett løsning :)

Etter finsk forslag ble det prøvd ut en ny rutine for panelet. Det ble flyttet opp på scenen og kattene stod klare gruppevis, bært frem av sine eiere til assistentene like før de skulle opp. Dermed slapp kattene å sitte i burene, og stressnivået sank nok noen hakk for noen. Godt forslag som var lett å gjennomføre :)

Ungdommene NO*Sjarmkatten Hedda og Bonita på plass i buret. Første utstilling for begge to, og de tok det med knusende ro :)

(N)Nordic Lynx's Dalimix, eid av Britt Jarling, og vår (N)Solstorms From Russia With Love "Tara" fikk sitt andre CACIB lørdag, så de kunne bare ligge i burene søndag og være divaer :)l

Søndag vant Hedda over sin tante, og fikk sitt første CERT!! Stor lykke i Sjarmkatt-familien!!

Samlet til ei koselig helg, Yvonne med Hedda, sønnen Andreas, Hickory med Kirsti :)

Foto: Odd Lundberg

Medeier mor Yvonne Bakken er på sin første utstilling og stråler velfjortjent over sin fine gullklump :) Hun er et naturtalent den damen :)

Og så var vi så heldige å få møte igjen (N)Nordic Lynx's Romantina fra vårt første fôrkull for Britt Jarling, ilag med sin kjempetrivelige eier Jeanett Mikkelsen :) Romantina hadde utviklet seg like bra som vi håpa, aldeles nydelig!! Jeanett har kanskje noen fine planer i fremtiden :)

Olga Komissarova ga gode lovord til Hedda, men EX1 gikk til tante (N)Snurribart's Maroshka lørdag:)

Og så kom t.o.m. pappa SE*Midstorm Heroic Hickory til Tromsø! Så flott å treffe igjen eiere Synnøve Settemsdal og Kirsti Johnsen :) Hjertedamer begge to! <3

Lørdag tapte Bonita for S*Laxforsens Red Savina af Chili, men søndag syntes Michael Edström hun fortjente EX1!!! Fine bedømmelser begge dager :)

Bonita oppdaget plutselig at det satt noen på andre siden av veggen, og var ikke helt begeistra for å bare kunne lukte NO*Tundrapaw's Eddie.

Mor og datter x 2 :)

Foto: Odd Lundberg

Lykkelig oppdretter med Bonita, som har storkosa seg ilag med stadig flere bekjentskap av koselige kattemennesker :)

KKMN Trondhjem juli 2014

Hålogalandkatten juni 2014

Nordic Lynx's Five Star og HeLo's Farm Madonna i spennende konkurranse på lørdag :) Star nektet plent å strekke ut bakbena så det ble en klumpet duo. Helga og Madonna kom seirende ut av denne dagen! :)

Søndagen ble en flott dag med CAC til Star-frøkna! :)

Britt Jarling har mye spennende remedier på stellebodet sitt, og Ida som begynner som sakte lærling klarte ikke la være å sjekke utvalget :) Og så var jo kattefamilien bare så nydelig der de stelte hverandre etter tur :)

Ida og Star tok seg flere turer med sele, ble kjedelig å ligge i buret halve dagen.

Bestevenninnene Tiril, Frøydis og Ida fikk i oppdrag å selge lodd, og det gikk kjempeflott sjøl om de er bare 9 år :) Det ble endel svinn i lommeboka etterhvert, så smådamene kunne ta med hjem sin del av premiebordet :)

Polarkatten Tverrlandet juni 2013

Oppdretter og eier Britt Jarling på Siouxsie's første utstilling.

Lykkelige fôrverten med den vakre Siouxsie!

Dommer Bertil ga snusket gode karakterer :)

Nominert til panelet :)

Tara var bare en drøm å vise frem :)

Maud og Bertil syns hun var aldeles nydelig!

Yippie!!! Best i variant og nominert til panelet :)

Gisund 2012

Oppdretter Sonja Westrheim og eier Sissel Johansen på Sonja-pusens første utstilling i Gisund. Fôrverten var på jobb og vansmektes fordi jeg ikke kunne være med.

To søte puser som gjorde en flott jobb :)

Ishavskatten 2012

Fôrverten på si første katteutstilling med katt! Heidi og Sissel strålte om kapp i Tromsø over Championatet og avlsgodkjenninga :)