C-kullet

NO* Sjarmkatten's C-kull "Kjærlighetskullet"

Født 02.11.2015

Sonja 9 uker

Sonja 5 år.


CH(N)Snurribart'Sonja

SIB f 24

Født 07.09.2010

Dette er vårt 3. kull og Sonja's andre kull i eget oppdrett. Navnet ga seg selv. Sonja ble tydelig veldig begeistra da hun så Apollon, og de endte opp med å se særdeles forelska ut. Da kunne det ikke bli annet enn Kjærlighetskullet" :)

Stamtavle PawPed

Apollon 6 uker.

Apollon voksen og vakker.


(N)Tundrapaw's Apollon

SIB n 09 23

Født 12.05.2012

Navn

Kjønn

EMS

Status

Jente

SIB f 09 24

Kos/Utstilling. Solgt, Karmøy.

Gutt

SIB n 09 24

Kos/Utstilling. Solgt, Asker.

Jente

SIB f 24

Avl/Utstilling. Solgt,

NO*Bakkebokatten's, Strengelvåg.

Vi har lett lenge etter en kraftig flott hanne med god bredde til Sonja's neste kull. Og han skulle være med hvitt!!! I siste liten kom tipset om at Tundrapaw's hadde solgt en hanne fra første kullet til Fauske. Lykken var at han enda var fertil, men var på tur til å kastreres. Eier lovte å vente til Sonja kom i løp så vi kunne få ønsket vårt oppfylt :) Det varte og rakk til hun var i løp denne gangen, så tålmodigheta var stor :) Tusen hjertelig takk til Linn og tanten for at dere orket å vente :)


Apollon kommer fra Helen Welch Aandal's oppdrett (N)Tundrapaw og ble solgt som alvshanne til Linn Bjørnstrøm Braseth med NO*Braseth's. Der har han blitt blitt far til flere nydelige kull. Apollon er HCM-testet flere ganger med fint hjerte. 


Lykken var stor i heimen da vi hørte Sonja ble styrtforelska da hun så ham, og forelskelsen var gjensidig :) Det vistes på henne da hun kom hjem, hun kunne tydeligvis tenkt seg et lengre opphold, var rastløs noen dager før hun roet ned :)


Både Sonja og Apollon er bærere av dilusjon, så det kunne bli mange spennende farger her. Tre barn ble det, to født på morgenen, begge med hvitt, som stod øverst på ønskelista! og det var tilogmed ei vakker skilpadde og en smekker pappagutt <3 Halv åtte på kvelden kom ei lita knerte, som etter litt starthjelp ble ei tøff lillesøster. Det viste seg at også hun er padde! :) Vi er så fornøyd med resultatet på de nydelige nøstene, og veldig glad for at det endte med tre. Gler oss til å følge utviklingen! :)

3 dager

NO*Sjarmkatten Chaplin SIB n 09 24

NO*Sjarmkatten Chelida SIB f 09 24

NO*Sjarmkatten Cirkeline SIB f 24

13 dager

Chaplin SIB n 09 24

Chelida SIB f 09 24

Cirkeline SIB f 24