Sonja

(N) Snurribart's Sonja.    


Tittel: CH


EMS: SIB f 24


Født:  07-09-2010 


HCM: Normal 22-06-2012

           Normal 27-05-2014

           Normal 31-05-2016 


Colorpoint (cs-gene), sjokolade

og kanel negativ (DNA)


Bærer av reccessivt hvit hanske-gen (DNA)


Bærer av dilusjon og full farge (DNA)


Stamtavle: Pawpeds link.


Kastrert 18.10.2017.

 


Kull: * Barnebokkullet født 20.09.2012.

         * Lykkekullet født 12.09.2014.

         * Kjærlighetskullet født 2.11. 2015.

         * Historiekullet født 15.08 2016.

           

Sonja kommer fra Sonja Westrheim's første sibirkatt-kull fra (N)Snurribart's oppdrett i Lavangen. Begge foreldrene er gaver fra russiske venner av Sonja og Alf-Bjarne, og de er veldig spesielle for sine eiere av flere grunner. Sonja hadde vi først på fór for Sissel Johansens (N)Solstorms, men er nu i vårt oppdrett. 


Sonjas far Olivers stamtavle var  ikke  kjent i Skandinavia da han kom til Norge. Han ble far til (N) Solstorm's første kull, og har siden hatt flere kull etter seg. Nu er hans gener spredt i Norge, Sverige og Finland. Han har et friskt hjerte og kullene har gitt flotte avkom.


Sonja's mor Sharlin  har en stamtavle med velkjente russike linjer, så hennes gener bringer ikke noe nytt til Norge, men er veldig stabil og sterk i type.


Sonja  har en flott typisk sibir-look med en utmerket pelskvalitet. Fra hennes første kull har  Sissel beholdt Madam Mim i deleie med Rakel Ervland og NO*Perfect Lady katteri (sakset fra Sissels hjemmeside).


Sonja ble den første rase-katten vår. Vi hadde lenge lett etter en rase som var genetisk kosete, etter at vår huskatt Ronja  ikke hadde tenkt å gi etter på det ønsket, noe vår datter Ida Sofie ble veldig lei seg for. Sonja ble det vi hadde håpet en katt skulle være; kosete og trygg på omgivelsene. Hun utvklet et helt spesielt forhold til vår hund Pippi, hun kunne ikke komme tett nok inntil Pippi's lange varme pels. Da Sonja fødte sitt første kull, var Pippi selvskreven som barselhjelp og omsorgsarbeider :)   


   

Mor: CH Angelur Sharlin*RU

SIB n 24

Bilder

Den skjønne lille prinsesse.

Middagshvil på mor med innlagt kattevask fra tante Pippi :)Ronja Røverkatt syns det var veldig koselig at

Sonja flyttet inn....ble litt mer æksj med ei av

samme sort :)

Trenger vel ikke så mange ord disse bildene :)

Hagen må gjødsles og som god sibir-katt er

Sonja kjapt på plass når hageslangen suser :)